Mañana mañana

Imorgon drar jag till v to the ö. ska spendera lite quality-time med daniella och sen blir det utgång på fredag och så fest hos kajsalove och utgång på lördag med. me likeylike.

anyway, har varit på spelkväll med mina kursare ikväll. yours truly vann såklart i TP, dom var helt klart förvånade över hur så mycket kunskap kan få plats i en så het kropp ;) Nä nu ska jag gå och packa, tänkte bara meddela er att det är mitt internet som varit dött de senaste dagarna, inte jag själv alltså...

puss på er.



tycker ni inte den här är bra så kan vi nog inte vara vänner. live är förstås inte bäst, men ändå.

Are you trying to put me on? I turned around and it was gone. Did I leave it in your car? On a table in a bar? Or in your bed between the sheets? The places where we used to meet. Wherever love has gone I need to know

¡Güüüeras! ¡Güerrritas!

nu är mitt lilla plugghelvete över och jag har därmed klarat av två salstentor och två hemtentor på två veckor. Det firar jag med the wire. Nu har jag en hemtenta eller två kvar under terminen, men inga salstentor förrän i slutet av maj. Då kommer dock rysarna, fyra tentor på fyra dagar. Så för att sätta igång redan nu med läsförståelsen och vokabuläret har jag idag beställt böcker på spanska som jag ska läsa på min "fritid". Klickade hem crepusculo, como agua para chocolate och Harry Potter y la Camara Secreta. Med andra ord: twilight, like water for chocolate och harry potter och hemligheternas kammare. Läste ju alla twilightböckerna när jag var sjuk i mexico, och harry potter har jag ju ckså läst, så det borde ju inte bli något problem alls. Har dock inte läst like water for chocolate, men hur svårt kan det vara ;)

Tänkte att låten för idag skulle bli labio dulce, en låt som spelades till döds typ i mexico. har nämligen nästan uteslutande lyssnat på musik med spansk text på sistonde. tänker att nåt borde ju fastna iaf... Men istället för att lägga upp låten lägger jag upp det här istället:

Jag kan dock poängtera att jag även hånglade med killar under min tid där. När nu krista valde att vinkla videon åt andra hållet :)



Ni kan ju sätta en peng på att jag vill tillbaka. Vill helst göra min praktik där, och vem vet, så kanske det blir?
Är lite osäker på om jag vill göra min praktik till våren, men det visar sig väl under hösten om det passar sig att åka långt bort...

slut på pausen

Ni är ju helt galna. Ni läser ju ändå :)



Jag har blivit kär. Kolla han blonda med luggen. hur söt är inte han? Vill bara krama om honom.
Sen är ju låten bra med förstås. Har läst navids blogg(ar) länge och önskar jag också hade kunnat brottas med en jämnstark idag. Men vi vet ju alla att jag är starkast i världen så jag tänkte att det var bäst för alla inblandade om jag bara stannade hemma istället.

Annat som har hänt på sistone är att jag har fått sommarjobb. På samma ställe som förra året, så nu blir det till att ta mitt pick och pack och flytta tillbaka till växjö och härliga hemtjänsten på teleborg.

Min dator är fortfarande sönder, såklart, men elgigantens statusrapport lyder att det ska ta en till två veckor till och att sen blir allt bra. Vilket antagligen innebär att den kommer bli klar någon gång i mitten av maj...

Jag freakade lite igår när jag insåg att jag inte kunde kolla på Queer as Folk eftersom alla fem säsongerna är på datorn, så jag gick i ett anfall av blind stupiditet in på nätet och klickade hem alla säsongerna från USA. Så när dom kommer har jag inte råd att äta på sådär 15 veckor kanske...

Men men, nu ska jag göra min spanskaläxa. inte en sekund för tidigt...
pussar

paus

min dator har gått sönder. vi pausar ett tag.

Thyko brahe-dag.

 Dålig dag. Bra låt.

http://www.youtube.com/watch?v=-RunCV1Gw5o&feature=related

(den går inte at embedda. dumma BMG)

tillbaka!

Nu är jag tillbaka. Och imorgon kommer emma och kristian tillbaka från thailand! Har längtat efter dom små liven!

Idag har jag pluggat och det blir nog en fyra-fem timmars pluggande till innan det är dags att knyta sig... Har tenta på fredag och hemtenta som ska vara inne den 15e, så jag har helt fullt upp. Eller rättare sagt, mer än fullt upp. Ska till halmstad i helgen med men som det ser ut nu kan det hända att jag får stanna hemma. Helvete.

Iaf, köpte nya skor idag. Igen. och ny datorsladd. Hade ju sönder min i mexico och har lånat mammas tills nu. Men nu har jag alltså spenderat en förmögenhet på clas olsson occh köpt en ny.

just det, idag lyssnar vi på tingsek. Gotta love it.


RSS 2.0