...

hihi

men alltså kolla här:

Jag vet att jag lagt upp låten innan, men det är är den riktiga videon. kolla 0:50. hur kan man inte bli kär???!!!???
Kanske ska använda ett tips eller två från mina stalkers och ge mig ut på jakt efter grabben?



Update: ok, så jag förstår nu. han ser ut som erik. okejokej: projicering. Men ändå, kääääär!

just det...

kanske är tid att säga det till alla nu. jag har, som ni som känner mig bäst vet, inte haft det så kul den här våren. Något som jag inte minst märker när jag läser bloggen. Har inte skrivit så mycket som jag gjort innan. Men det har sin anledning mina vänner. Jag har inte skrivit så mycket eftersom jag inte kunnat skriva om det jag ville skriva om, det som alla mina dagar kretsat runt sedan den 8e januari. Men nu har min mamma fått sin andra cellgiftsbehandling så det är väl ok att skriva om det nu. Kort sagt: mamma hade en tumör i sin njure. Dom tog bort njuren men hittade en metastas i en lymfkörtel. Dom gjorde massa tester för att kolla om cancern hade spridit sig ännu mer. Och nu får hon cellgifter. Lite jobbigt eftersom hon trodde hon hade nåt i njuren redan i september med dom hittade ingenting då, trots att dom nu gått tillbaka och kollat och konstaterat att den syntes redan då. Hade dom sett den hade hon antagligen bara kunnat operera bort njuren och det hade varit fine. Inga cellgifter. Men nu är det inte så.

Slottis

Idag har jag hängt i slottskogen i stort sett hela dagen. Eller ja, började dagen med att baka choklad och hallon-muffins (till alla andra, inte till mig) och sen körde pappa mig in till stan. var helt klart förvånad över hur många kursare som dök upp, tillsammans med några spanjorer hade vi riktigt roligt och grillade, spelade kubb och tom lite spökboll. Jag var förstås liiite tveksam till spökbollen, bollrädd som jag är... Vi hängde i azaleadalen, som ni kanske vet ligger ganska långt in i slottskogen, något jag tyckte var ett problem tills jag gick ner mot linnéplatsen och mötte ruben! det var helt sjukt kul att se honom och jag blev helt till mig. Hade inte träffat honom på drygt två år så det var en riktig överraskning. Men han är ju uppenbarligen helt underbar fortfarande. Så nu blir det förhoppningsvis öldrickande med min älsta vän snart!

Nu sitter jag hemma och dricker rödvin med far min. Tur att han liksom jag tycker om sin alkohol ;)
Har haft besök här och vem är vi om vi missar ett tillfälle att dricka lite vin?

Nä nu ska jag skriva klart min farfars adressbok (roligt lördagsnöje) och sen ska jag nana så att jag kan gå upp bright and early imorgon för att plugga... Har massor att plugga...död... eller ja, jag menar muerto.

ja just det, nu är det vår på riktigt och eftersom mitt enda riktiga vårtecken är att jag alltid blir så sugen på att lyssna på imperiet så kör vi lite sånt idag. enjoy.


ny dator!

För mer än en månad sen gick min dator sönder och efter att jag fått besked om att den varit lite överallt i europa på lagning så fick jag idag ett sms där det stod att jag kunde komma in till elgiganten och hämta en ny. mer än lite jobbigt att bli av med ALLT på min dator men min nya dator är så fin! Fast jag har inte riktigt tid till att leka med den riktigt, för jag har tusen saker att plugga på den här helgen. Och imorgon är det slottskogen med kursarna som gäller.


need I say more?


fem mål är jävligt många mål...

RSS 2.0