Nya Bingo Rimér?

Idag har jag lekt porrfotograf så att krista kunde skicka lite bilder till pojkvännen hemma i New Orleans. Tror jag har hittat mitt kall i livet, för jesus vad bra en del av bilderna blev. Lägger upp en inte fullt så avklädd variant så ni får se...


Jävla tant.

Jag vet att jag sa att jag skulle blogga idag men jag pallar inte. är så arg på kärringen att jag har fått migrän.

(kajsa: låna någon annans facebook, cortez&malinche-bilderna får du nämligen bara inte missa!)

Helgen

Galna bilder finns på facebook. Återkommer med rapportering imorgon.

Oxy

kvällen i bilder:


My kind of math...

Lunch+drinklistetaberas+cigg+dans+os+pizza+öl=12h of fun!

Torsdag i D.F

Vin. Taxi. Öl. Bil. Ölmagar. Bar. Öl. Sprit. Öl. Manager. Dans. Spåfågel. Dans. Seattle. Klubb. Jäger. Hångel. Taxi. Hotell. Oxxo. Ligga. Taxi. Utelåst. Tacos. Gabriel. Sms. Sömn.

"Sharing is the beginning of peace!"

Igår var vi ute. Igen. Jag, Lindsey, Jayme och krista joinade Jaymes kompis Eugenio och hans polers Ricardo och Memo (nej han hetter nog inte så på riktigt) och drog till stadsdelen La Condesa där the shit goes down som Eugenio så fint sa. Iaf så drog vi först till en bar där vi släkte törsten med en massa vodka innan vi drog vidare för att dansa. Och efter en brinnande (ja, brinnande) shot bestående av 43, Baileys och Absinth (ja, den var äcklig som fan) så dansade vi minsann. Eller inte Jayme för hon hävdar bestämt att hon inte kan dansa och vägrar sätta sin fot på dansgolvet. Men vi andra, jesus säger jag bara.

Efter första omgången dans så uppkom, som så många gånger tidigare, situationen där någon eller några i sällskapet fascineras över storleken på mina bröst. Den här gången började det med att Lindsey och Krista lite försiktigt petade på dom och slutade med att en helt okänd kille stog och tog på dom samtidigt som han sa "It's such a nice thing you do, sharing your boobs like this. I love you. Sharing is the beginning of peace." Efter denna insats för freden var det helt klart dags för omgång nr 2 på dansgolvet, men det som började som en oskyldig dans mellan mig och Eugenio slutade i vad man närmast kan kalla full on porrdans. Kan helt enkelt konstatera att jag inte precis gjorde något för att få folks syn på svenskar att ändras. Dom tror nog fortfarande att alla i sverige spelar in porr i källaren. Men vad gör det, för full var jag och jesus vad kul jag hade!

hmm...

jag luktar mexicansk man. not so good...

...

jag har bloggat här. läs.

RSS 2.0