Mexico bye bye

Jag ar i USA nu. Dom slappte knappt in mig. Jag grat nar jag sa hejda till llaca. Det forvanade mig. Jag aterkommer med mer info snart. 

<3

For ovrigt kommer Kajsa imorgon.

I gaze beyond the rain-drenched streets to Ireland were my heart lies.

Den har killen har forstort Simon and Garfunkel for mig.


Jag vet inte om jag skrivit om det har tidigare men jag orkar inte kolla upp det. Humour me liksom.
Vi hade som uppgift i spanskan att prata om en artikel vi last. Jag pratade om storbritannien, knivar och katy perry. Drew pratade om mexicaners kunskap om sakerhetspolitik och Olga, olga pratade om djur hjalper manniskor nar som ar sjuka. Det ena ledde till det andra och eftersom vi alla alskar att retas lite med Olga fragade Drew var larare Blanca vad det hette nar man alskade ett djur lite for mycket. Zoofilia sa hon med ett leende. Varpa drew genast borjade nynna
"Zoofilia, you're breaking my heart, you're shaking my confidence daily, Oh Zoofilia, I'm down on my knees, I'm begging you please to come home..."

Hysteriskt roligt da. Inte nu.


Tú no eres mi pajaro amarillo

Du sa en gang att du skulle ta mig till Boca del Cielo. Du skulle ta mig till Mexico. Nu ar jag har, men jag ser inte dig nagonstans...

    
    
 

Lordag

Ok sa igar lovade jag er nagot om min lordags-agren. Och i vanlig ordning sa finns den har som ett brev pa posten.
Var Chris och Eleonores fodelsedagsfest igar pa ett tak i la condesa, mycket roligt. Constance var dar och pratade gras hela kvallen och saklart rokte hon lite med. Krista blev askalas som vanligt och vi turades om att ta hand om henne under storre delen av kvallen. Av nagon anledning sa drack jag mer an jag borde gjort (som alltid) och mitt inne i vodkadimman traffade jag pa sangaren i Dogma, ett mexiband som spelas overallt har. Fast det fattade ju inte jag forran vi var pa vag hem till mig och jag lite forsiktigt fragade varfor han hade en chauffor och en annan snubbe i bilen som inte pratade alls men som sag laskig ut to say the least. Visade sig att bada tva var livvakter. Liiite laskigt.
Han var for ovrigt kar i Goteborg och brukade hanga pa sticky nar han var dar. Och enligt uppgift med sugarplum fairy och Mando Diao. Liiite laskigt det med.

Anyway, idag ar egentligen pluggdag men den har datorn ar helstord sa jag far nog ga hem igen. A sa synd...

...

Just nu lyssnar jag pa take my breath away och sitter och kollar pa bilder pa facebook. Musiken har alltsa. Anda: inte helt fel ute.

Ciberkafe Coyoacan

Nu har jag hittat ett internetcafé. Tydligen finns inte min sladd nagonstans i mexico sa jag antar att jag kommer spendera ganska sa mycket tid har framover. Har namligen inte lite saker att gora i skolan. Tva uppsatser pa 10-15 sidor styck samt 6 "mini-papers". Och eftersom kajsa snart kommer hit och sen kommer ju mor och far tillbaka sa blir det lite tight om tid. Men det ska nog ga. Det gor det alltid :) Det storsta problemet just nu ar musiken som spelas i lokalen... om jag hor una vez en gang till sa tror jag att jag dor.

Na, nu ska jag fortsatta med allt jobbigt och trakigt, men jag aterkommer imorgon. Och da har jag varit pa fest hos Chris, sa da kan ni lita pa att jag har dagen efter-agren och att jag har nat kul att skriva :)

puss

...

Jag lever. Men det gor inte min dator.

RSS 2.0