Madrid

Hola bitches!
Nu sitter jag i en datasal pa varldens basta hostel och skriver. Ar apbakis for igar var jag och syster pa the planet (Ja, som i L Word!) och drack massa chupitos. Sen slapade vi hem oss till hostelet och hade efterfest i lobbyn med nattparsonalen. Blir svart att sla det, men vi forsoker nog ikvall igen ;)

Har i madrid ar det rysligt varmt. Fast nice anda! (oj vad roligt det blir nar man skriver utan prickar.) Igar gick vi runt i typ hela stan, mest medvetet men ocksa lite omedvetet eftersom syster hade printat ut en karta dar hostelet skulle vara markerat, men det var inte alls hostelet som lag pa den adressen, sa vi fick ta en taxi tillbaka till typ andra sidan stan. Sa kan det ga minsann.

I ovrigt sa har jag blivit muy bien pa att prata spanska, finns knappt en spanjack som kan engelska. Var valdigt intressant nar vi var inne pa el corte inglès (som betyder det engelska snittet, inte den korta engelsmannen...) och skulle kopa uppladdningsbara batterier till syster. Dom bara star dar som fagelholkar och skakar pa huvudet typ och man vill bara sla domi huvudet med en parlor.

Idag skall vi ga och se guernica, for vem vill inte se en tavla som beskriver det varsta lidandet mojligt typ ;) Na, men vi gick faktiskt till Reina Sofia igar for att se den och nagra andra tavlor nar vi anda holl pa, men tydligen ar tisdagar i spaniens museivarld var mandagar ar i frankrikes, sa allt var stangt och vi fick snallt traska bort till den botaniska tragarden och glo pa buskar i stallet...

na nu ska vi dra oss, madrid awaits liksom!

hasta luego
besitos

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0